WERKZAAMHEDEN

Bij autobedrijf Schout kunt u terecht voor werkelijk alle soorten reparaties ongeacht het automerk of autotype. De garage is ingericht met goede apparatuur en gereedschappen om zo de kwaliteit van het onderhoud te garanderen.

Enkele voorbeelden van onze diensten:

Onderhoud
Het is raadzaam om uw auto regelmatig een kleine of grote beurt te geven. Dit voorkomt problemen en dure reparaties. Het verlengt ook de levensduur van uw auto. Wilt u dus niet voor verrassingen komen te staan, dan kunt u bij ons terecht voor het onderhoud aan uw wagen.

APK
Ieder jaar moet uw auto een algemene keuring ondergaan. Autobedrijf Schout is een APK station dat deze Algemene Periodieke keuring (APK) voor u kan uitvoeren.

Airco
Heeft u een airco in de auto die niet meer optimaal functioneert. Dan kunnen wij deze afvullen om te zorgen dat uw airco weer naar tevredenheid werkt.

Ruitschade
Ook voor reparatie of vervangen van een ruit met schade bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen een sterretje of scheur in de ruit repareren of vervangen. In veel gevallen wordt dit in zijn geheel of voor een groot deel vergoed door de verzekering. Dit hoeft u niet te regelen, maar doen wij graag voor u.